Upisi

Postani član najboljeg ženskog kolektiva!!!

Rukomet je sport koji pruža brojne prednosti za djevojčice u njihovom fizičkom, mentalnom i socijalnom razvoju.

Fizička aktivnost: Rukomet je dinamičan sport koji potiče razvoj motoričkih vještina, koordinacije i izdržljivosti. Redovito vježbanje rukometa pomaže u održavanju zdravog tijela i jača mišiće, poboljšavajući ukupnu kondiciju.

Timski duh: Rukomet je timski sport koji promiče suradnju, komunikaciju i međusobnu podršku. Djevojčice će razvijati važne vještine timskog rada kroz treninge i natjecanja, stvarajući trajna prijateljstva unutar kluba.

Samopouzdanje: Sudjelovanje u rukometu pomaže djevojčicama da razvijaju samopouzdanje i samostalnost. Savladavanje sportskih izazova pridonosi jačanju emocionalne stabilnosti i razvoju pozitivnog stava prema vlastitim sposobnostima.

Zdravi životni stil: Rukomet potiče zdrav životni stil jer uključuje redovitu tjelesnu aktivnost, potrebnu za održavanje optimalne tjelesne mase i općeg zdravlja. Djevojčice će naučiti važnost održavanja ravnoteže između sportskih aktivnosti, škole i odmora.

Fair play:
 Rukomet promiče sportski duh i poštovanje protivnika. Kroz sudjelovanje u ovom sportu, djevojčice će razvijati etičke vrijednosti, učiti o fer igri te razumjeti važnost poštovanja pravila i suigrača.

U našem klubu nastojimo pružiti podršku svakoj djevojčici kako bi rasla kao sportašica i kao osoba. Radujemo se zajedničkom putovanju prema postizanju sportskih ciljeva i stvaranju trajnih uspomena na terenu.

 Upiši se i postani dio naše rukometne ekipe!

ŽRK "Zamet" 2023.