Ljetni sportski kamp

I ove godine ŽRK Zamet u suradnji sa Judo Klub Rijeka, na području Kantride organizira ljetni sportski kamp za djecu od 6 do 13 godina za koji, nakon niza vrlo pozitivnih reakcija, možemo reći da je postao omiljeno mjesto druženja najmlađih generacija za vrijeme ljetnih praznika.

Uz brojne igre, kreativne radionice i sportove koji oduševljavaju naše školarce, pripremili smo ove godine zanimljiv i bogat sadržaj.

Kao i svake godine do sada, cilj kampa je kroz zabavu i druženje djeci osigurati aktivne i kreativne praznike, približiti što više sportova kako bi dočarali raznolikost odabira te ih upoznali sa sportskim načinom života.

Ove godine, od sportskih aktivnosti, naši najmlađi imati će priliku napraviti prve rukometne i košarkaške korake, upoznati se sa osnovama juda, jedrenja, plivanja, skokova u vodu, streljaštva, kuglanja. Također, kao I prethodnih godina, uključen je i izlet u prirodi sa stručnjacima iz PPD Kamenjak te upoznavanje sa osnovama planinarenja.
Osim sportskih aktivnosti, družiti ćemo se i zabavljati uz zanimljive pedagoške aktivnosti u vidu kreativnih radionica i društvenih igara.

Program provodi tim stručnjaka iz ŽRK Zamet, Judo klub Rijeka sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa djecom.

Ručak i užina su uključeni u sadržaj ljetnog sportskog kampa. 

Prijave za sportsku avanturu i ljeto o kojem će još dugo naši školarci pričati možete izvršiti putem online prijavnice na: 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZITRVGWp-PbE4sFxbp2JWBqmvPri6XuFMKziSWgTG4eZ5Jw/viewform?usp=pp_url
Za sve upite možete kontaktirati broj 0993806977 ili nam se javiti na mail info@zrk-zamet.hr.

Veselimo se ponovnom zajedničkom druženju i sa nestrpljenjem ga očekujemo!

ŽRK "Zamet" 2023.