Postani član!

Dragi naši sportski prijatelji, roditelji, fanovi, sponzori i svi ljudi dobre volje 😃, nudimo Vam izvrsne pogodnosti i poklone da postanete član ŽRK Zamet i na taj način aktivno podržite rad Vašeg omiljenog rukometnog kluba.

Nama je u klubu velika želja i cilj opremiti sve uzraste u klupske boje te nam Vi svojom uplatom, tj. donacijom uvelike pomažete u tome, a mi smo zauzvrat pripremili originalne poklon pakete.

Klikom na linkove ispod teksta možete pogledati našu ponudu koju smo za Vas pripremili. 😃

Volite li piti kavu? Ili vam je ipak prvi izbor topli čaj? Imate priliku uživati u jutarnjim ritualima uz šalice sa službenim logom kluba. Presimpatične su i fora, zar ne?

Majice su definitivno jedan od omiljenih odjevnih predmeta svakog ljubitelja sporta. U našoj ponudi također možete pronaći udobne majice u kojima ćete na tribinama izraziti svoj entuzijazam i odanost Vašem omiljenom klubu. A kako nam dolaze i hladnija vremena, pripremili smo naš brendirani šal koji će upotpuniti Vaš look na putu prema dvorani. Multipraktičan je jer se viori i na tribinama. 😃

Nećemo zaboraviti ni našeg sponzora Hummel, sa kojim ostvarujete 20% popusta u trgovinama i online, pa ćemo uskladiti dress code na tribinama sa igračicama na terenu. 😃

Knjigu "Zamećanke" ne treba posebno predstavljati, naša povijest i 60 godina kvalitetnog rukometa je opisana u njoj.

Klikajte, odaberite, pomognite, registrirajte se.

ŽRK Zamet obitelj Vas čeka 🐞🤾🏻‍♀️🐞