ZAMET U16: Spremne za medalju

Približavanje cilju
27/03/2022
ZAMET U14
02/04/2022

Danas su naše kadetkinje u Sesvetama odigrale posljednje kolo 1. HRL U16 REGIJA 3 te se vraćaju kući sa 4 osvojena boda.
U prvoj utakmici Zamećanke, odličnom igrom i borbenom obranom, svojim vršnjakinjama iz RK Lokomotive i kod nerješenog rezultata nisu dozvoljavale povratak u utakmicu i preuzimanje vodstva, te su u konačnici, predvođene Lucijom Hontić i Lucijom Surać savladale protivnice rezultatom 19:22.
U drugu utakmicu su također ušle koncentrirano i borbeno, te vođene na krilima Nike Budić i Dore Rajković, već u prvim minutama uzimaju stvar u svoje ruke i rezultatski se odvajaju od ŽRK Sesveta. Priliku za igru dobile su sve igračice u zapisniku, te ne dovodeći u pitanje pobjednika ovog susreta upisuju nova 2 boda pobjedivši rezultatom 23:17.
Za najbolje pojedinke susreta iz naših redova izabrane su Lucija Hontić i Nika Budić. Ovim putem im čestitamo na osvojenim nagradama.

Kadetkinje Zameta, današnjom pobjedom, zapečatile su visoko 1. mjesto na tablici REGIJE 3 i plasman na završnicu prvenstva 1. HRL U16 gdje će imati priliku odmjeriti snage sa još 11 najboljih hrvatskih ekipa.
Shodno tome obraćamo se svim roditeljima, sponzorima, navijačima i simpatizerima kluba za financijsku podršku u skladu sa Vašim mogućnostima kako bi našim igračicama omogućili što kvalitetniji nastup na državnoj završnici i dali priliku za ostvarivanje što boljeg rezultata.

Donaciju možete izvršiti uplatom na naš žiro račun IBAN: HR7141330061110003828, svrha uplate “donacija Završnica 1. HRL U16”.

Unaprijed zahvaljujemo na Vašoj podršci!