Približavanje cilju

ZAMET 2
23/03/2022
ZAMET U16: Spremne za medalju
27/03/2022

Sinoć su naše seniorke odigrale utakmicu 18. kola 2. HRL ZAPAD protiv naših sportskih rivala i odlične ekipe ŽRK Murvica.
Utakmica je bila prava prvenstvena. Borbena i puna preokreta sa obje strane. Zamećanke su, znajući da ih očekuje vrlo teška utakmica i od velike važnosti, krenule dosta nervozno u napadu gdje su promašivale podosta čistih zicera ali sve su nadoknađivale borbenom igrom u obrani, predvođene odličnom i raspoloženom vratarkom Nikolinom Strukar. Kako je poluvrijeme odmicalo, tako je i napad počeo funkcionirati da bi opet u zadnjih 5 minuta sa tri promašena zicera ekipa Murvice stigla do izjednačenja na poluvremenu.
U drugom poluvremenu ponovno dosta promašenih zicera i sedmeraca te je u jednom trenutku ekipa Murvice povela sa 3 gola prednosti. Naše seniorke se ni u tom trenutku ne predaju i ponovno predvođene obranama vratarke Nikoline Strukar namještaju svoje “nišanske sprave” i rade veliki preokret do konačne pobjede 27:23.
Uz Nikolinu Strukar, treba pohvaliti cijelu ekipu na velikom htijenju i borbenosti jer su ovom pobjedom došle na sam prag povratla u 1. HRL Žene.
Čestitke curama i stručnom stožeru!