ZAMET 2

ZAMET U16
20/03/2022
Približavanje cilju
27/03/2022

Sinoć je naša 2.ekipa na domaćem terenu ugostila vodeću ekipu 3.HRL ZAPAD, ŽRK Omišalj, te odigrala zaostali susret 10.kola.
Zamećanke su u utakmice ušle sa lošom obranom i dosta tehničkih pogrešaka u napadu što je Omišalj iskoristio te su na odmor otišle sa prednošću 10:17.
No, u drugom poluvremenu susreta uslijedio veliki preokret kojem se gostujuća ekipa nije nadala. Mlade Zamećanke se nisu predale u igri te su smanjivši tehničke pogreške u napadu i odličnom igrom u obrani, predvođene vratarkom Tamarom Vujmilović koja je obranila 6 sedmeraca i dosta važnih zicera, došle na sam prag pobjede i vodstva od 25:24, ali je ipak ekipa Omišlja uspjela izjednačiti rezultat na 25:25, što je na kraju i najpravedniji ishod ovog susreta, gdje je svakoj ekipi pripalo po jedno poluvrijeme.
Mlade Zamećanke zaslužuju pohvalu za veliku borbenost i pokazanu želju za uspjehom i na tome im čestitamo.

Jana Budić : Uoči susreta sa ekipom Omišlja znale smo da nas čeka zahtjevna utakmica. U prvom poluvremenu protivnice su iskoristile naše tehničke greške u napadu i slabiju obranu te odmakle velikom razlikom. Drugo poluvrijeme otvorile smo boljom igrom u obrani i organiziranijim napadom . Odličnom serijom obrana naše golmanice Tamare Vujmilović smanjile smo rezultat, i povele 1 razlike 5 minuta do kraja. Protivnice su iskoristile zadnji penal i završile utakmicu izjednačenim rezultatom 25:25.