ZAMET U16

Erste rukometna liga u Rijeci
20/03/2022
ZAMET 2
23/03/2022

Danas su naše kadetkinje odigrale zaostale utakmice 8. kola 1. HRL U16 REGIJA 3 te upisavši u tablicu nova 4 boda još jedan korak su se približile završnici prvenstva Hrvatske.
Prvu utakmicu odigrale su protiv ŽRK Samobor te dobrom igrom u obrani i napadu zabilježile su sigurnu pobjedu rezultatom 12:27. Priliku za igru dobile su sve igračice koje su opravdale povjerenje trenera Ede Šmita.
U drugom susretu, na terenu su se našle sa ekipom ŽRK Sloga. Utakmicu su otvorile nešto lošijom obranom i tehničkim pogreškama u napadu, što je domaća ekipa iskoristila te u 9. minuti susreta povela 4:6. Nakon toga, slijedi buđenje naših igračica koje u narednih 12 minuta rade seriju 8:0, predvođene odličnim obranama naše vratarke Mie Mraković. Nastavak utakmice protekao je u solidnoj i kontroliranoj igri te održavanju rezultata do konačne pobjede rezultatom 25:16.
U prvoj utakmici za najbolju igračicu susreta, iz naših redova, proglašena je Dora Rajković, dok je u drugoj utakmici nagradu dobila Sara Svast. Ovim putem im čestitamo na osvojenim nagradama.