ZAMET U16: 4 nova boda

Uvjerljiva pobjeda seniorki
19/02/2022
3. HRL ZAPAD
27/02/2022

Danas su naše kadetkinje odigrale utakmice 9.kola 1.HRL U16 u Centru Zamet.
Zamećanke su u obije utakmice ušle ozbiljno, borbeno i koncentrirano te su odličnom igrom u oba pravca osvojile 4 nova vrlo važna boda savladavši ekipu Trešnjevke rezultatom 22:28 i ekipu Rugvice 24:15 i tako došle na korak do plasmana na završnicu prvenstva Hrvatske.
Nagrade za najbolje pojedinke susreta, u redovima Zamećanki, pripale su našoj igračici Niki Budić i golmanici Miji Mraković. Ovim putem im čestitamo na osvojenim nagradama.
Nika Budić: Prvu utakmicu protiv Trešnjevke otvorile smo dobrim i organiziranim napadom te malo slabijom obranom, koju smo ispravile u drugom poluvremenu. Kako smo povećavale razliku tako su sve cure dobile priliku i pridonijele uspijehu cijele ekipe.
Mia Mraković: U drugu utakmicu smo ušli s čvrstom obranom i dobro odigranim napadima te smo od prve minute bile složne i samouvjerene sta nas je i dovelo do pobjede. Sve su igračice dobile priliku za igru i dale svoj maksimum. Zaključnim rezultatom pokazale smo kvalitetu naše ekipe. Čestitam svim curama i trenerima!