Osvojena 2 boda u nastavku sezone!

1. HRL U-16 REGIJA 3
06/02/2022
ZAMET U14: dvije pobjede u Poreču
13/02/2022

Danas su naše seniorke u Ivanić gradu odigrale utakmicu 12.kola 2.HRL ZAPAD ŽENE protiv ŽRK IVANIĆ.
Iako oslabljene izostankom kapetanice Katje Mikolić i Silvije Masnić zbog ozljeda, Zamećanke su u utakmicu ušle maksimalno ozbiljno i motivirano, sa velikom željom za pobjedom te su se do samog kraja lavovski borile i još jednom pokazale trenerima da imaju odličan igrački kadar na koji može računati. Od samog početka smo znali da nas očekuje nimalo laka utakmica i vrlo kvalitetan protivnik, no odigravši čvrstu i borbenu obranu te pametan i strpljiv napad, vođene na krilima Ive Tabar, Ive Mikulić, Elene Mršić te fantastične Nikoline Strukar na golu, uspjele su upisati nova vrlo važna 2 boda pobijedivši rezultatom 27:34.


Elena Mršić / Nikolina Strukar: U utakmicu smo ušle opušteno i složno. Obrana je bila pokretljiva i dobro smo išle u tranziciju te smo se uspjele već u prvom dijelu udaljiti na sigurnu razliku. Kasnije tempo nije padao, imale smo dovoljno koncentracije i iskustva da mirno utakmicu privedemo kraju.
Svaka cura koja je ušla dala je svoj maksimum i odradila zadatke onako kako su treneri tražili. Čestitke svima na pruženom trudu i zaslužena dva boda!