1. HRL U-16 REGIJA 3

1. HRL U-14 REGIJA 3
06/02/2022
Osvojena 2 boda u nastavku sezone!
12/02/2022

Također, danas su i naše kadetkinje odigrale zaostale utakmice 7. kola u Ivanić-Gradu gdje su zabilježile prvi poraz u 1. HRL U-16 REGIJA 3.

Prva utakmica protiv ŽRK DUGO SELO ’55 do samog kraja bila je napeta i neizvjesna. Iako su Zamećanke ušle u utakmicu čvrstom i agresivnom obranom te povele 6 razlike, ekipa Dugog Sela iskoristila je i kaznila brojne tehničke pogreške te stigla vodstvo. Do samog kraja utakmica se igrala gol za gol i na kraju, nažalost, završila minimalnim porazom 24:25.

Drugu utakmicu, protiv ŽRK IVANIĆ, kadetkinje su odigrale čvršću i agresivniju obranu te puno koncentriraniji napad što ih je dovelo do pobjede rezultatom 15:21.

Za najbolje pojedinke susreta izabrane su igračice Nika Budić i Sara Svast, a mi im ovim putem čestitamo na osvojenim nagradama.

Sara Svast : “U prvo poluvrijeme utakmice sa Dugim Selom ušli smo sa čvrstom i agresivnom obranom, u napadu smo iskoristili svaku priliku za gol. Kako je utakmica odmicala pokazivao se umor i nedostatak rotacije s kojim smo ispustili našu prednost koju smo imali tokom cijele utakmice.”
Nika Budić : “Nakon prve izgubljene utakmice drugu smo započele čvršćom obranom i boljim napadom s manje tehničkih pogrešaka. Povele smo u drugom poluvremenu te držale vodstvo do samoga kraja.”