Velika pobjeda za kraj prvog dijela sezone!

ZAMET 2: Pobjeda u Buzetu
27/11/2021
Zamet U16 i U14
28/11/2021

Večeras su naše seniorke u dvorani “Dinko Lukarić” na Kozali odigrale utakmicu 10.kola 2.HRL ZAPAD ŽENE protiv odlične i mlade ekipe ŽRK LOKOMOTIVA 2. U krajnje neizvjesnoj i napetoj utakmici, kakva je i bila za očekivati, Zamećanke su uspjele savladati gostujuću ekipu te su ovom pobjedom potvrdile prvo mjesto na tablici i osigurale naslov jesenskih prvakinja 2.HRL ZAPAD.
Naše su cure dobro otvorile susret, te su u početku povele sa 2 razlike, no nekoliko tehničkih pogrešaka ipak je odvelo gostujuću ekipu na odmor sa vodstvom 11:14.
U drugom dijelu susreta, seniorke su ponovno zaigrale borbenu i čvrstu obranu, te nošene na krilima Martine Nekić, a pod dirigentskom palicom vanjske igračice Silvije Masnić u napadu, pomalo su počele topiti prednost Lokosica te su u zadnjih 30 sekundi ušle sa prednošću od 2 gola, a susret se završava zasluženom pobjedom 27:26. Sve igračice su dale sve od sebe, a pobjedilo je naše zajedništvo!
Čestitamo curama i stručnom stožeru na jesenskom naslovu i želimo im puno uspjeha u drugom dijelu natjecateljske sezone i da se na kraju svi veselimo ulasku u 1. ligu.

Masnić Silvija / Nekić Martina: Neočekivana predstava, cijelo vrijeme smo bile u grču, nismo bile opuštene kao u prethodnim utakmicama. Nismo bile na nivou, što su protivnice sjajno iskoristile i držale su konce igre u svojim rukama cijelu utakmicu. Upornost i iskustvo nas je danas spasilo. Krajnji rezultat je odlučen u zadnjih 5 minuta, što je znak da smo bile prisutne cijelu utakmicu i na kraju osvojile 2 boda. Posebno treba istaknuti sjajnu igru mladih protivnica koje su ušle u koštac s dosta starijom ekipom i pokazale joj zube.