U16: 4 boda iz Zeline

ZAMET 2: 5. kolo 3. HRL ZAPAD
07/11/2021
Pobjeda u jedinom pravom derbiju
13/11/2021

Danas su naše kadetkinje odigrale u Zelini 2 utakmice 2. kola 1.HRL U16 REGIJA 3 te su u oba susreta upisale uvjerljive pobjede savladavši ekipu ŽRK TRNINA KRIŽ rezultatom 22:27 te ekipu ŽRK ZELINA rezultatom 25:21.
Zamećanke su u prvu utakmicu, protiv ŽRK TRNINA KRIŽ, ušle malo slabije od očekivanog, te se gotovo cijeli susret manje-više vodila izjednačena borba no pred kraj susreta naše kadetkinje su ubacile u brzinu više, te odličnom obranom i pametnim napadom izborile pobjedu.
U drugom susretu na parketu nas je dočekao domaćin kola, ŽRK ZELINA. Zamećanke su ovu utakmicu otvorile puno ozbiljnije, odigravši odličnu, čvrstu i agresivnu obranu te vrlo organizirani napad ne dovodeći pobjedu u pitanje u nijednom trenutku.
Priliku za igru su dobile sve igračice koje su u obije utakmice dale svoj maksimum,no naročito raspoložene za igru danas su bile naše vanjske igračice Emma Jukan i Lucija Surać koje su sa lakoćom prolazile protivničku obranu i zabijale golove te su naposlijetku izabrane za najbolje igračice na kraju oba susreta.
Emma Jukan / Lucija Surać: U prvu smo u utakmicu protiv ekipe iz Trnine Križa ušle opuštenije ali na kraju smo ipak nametnule svoj način igre i zaključale pobjedu . U drugu utakmici protiv ekipe iz Zeline ušle smo hrabro i samopouzdano, od samog početka smo igrale čvrstu obranu i oragnizirani napad . Sve igračice su dale svoj maksimum i iskoristile svoju minutažu . Čestitamo objema ekipama na fer igri.