Bodovi ostaju na Zametu

Pobjeda u Senju
01/10/2021
Pobjeda nad Opatijom
16/10/2021

Danas je u Centru Zamet odigrana utakmica 3. kola 2. HRL ZAPAD Žene u kojoj su naše seniorke ugostile ekipu ŽRK UDARNIK iz Velike Gorice i ostvarile treću zasluženu pobjedu u novoj natjecateljskoj sezoni rezultatom 27:20 te upisale nova 2 boda.
Zamećanke su odigrale dobru i čvrstu obranu u kojoj se posebno istaknula mlada golmanica Mia Mraković sa nizom dobrih obrana, a napad je vodila danas raspoložena za igru naša vanjska igračica Iva Tabar.
Priliku za igru dobile su sve igračice koje su se našle u zapisniku.
Čestitamo našim SENIORKAMA na borbenosti i vrlo dobroj igri te se nadamo da će u takvom ritmu nastaviti igrati i u nastavku prvenstva.

Iva Tabar / Mia Mraković: Utakmicu smo započele ozbiljno, ali uz manje tehničke greške i promašene zicere no to smo uspjele nadoknaditi dobrom obranom. Utakmica je bila napeta iako smo mi bile u stalnom vodstvu. Na kraju smo se počele sve više od odmicati rezultatom te je konačno završilo 27:20. Svaka je igračica dala sto posto svojih mogućnosti te nas je to dovelo do pobjede. Greške su sastavni dio sporta, ali srećom danas nisu previše utjecale na krajnji rezultat. Nadam se da ćemo se ovako boriti do kraja sezone i zauzeti zasluženo 1. mjesto.