Pobjeda u Senju

Sezona otvorena sa 2 boda!
25/09/2021
Bodovi ostaju na Zametu
10/10/2021

Večeras nas je u Senju u 2. kolu 2. HRL ZAPAD ŽENE ugostila ekipa ŽRK SENIA. Zamećanke su u prvi dio utakmice ušle nešto lošije, sa dosta promašaja i tehničkih pogrešaka, a domaća ekipa Senie je lako kažnjavala manjak koncentracije te su na odmor otišle sa jednim golom prednosti. No, u nastavku utakmice naše su seniorke počele igrati pravi rukomet što se vidilo i na rezultatu i prednosti koja je brzo rasla i više nije bilo rezultatske neizvjesnosti, te su na kraju pobijedile rezultatom 18:29.
U večerašnjem susretu posebno se istaknula naša igračica Silvija Masnić koja je postigla 13 pogodaka i dala ogroman doprinos ovoj pobjedi.

Emma Jukan / Iva Mikolić: U utakmicu smo krenule nesigurno – opet sa puno promašenih zicera i tehničkih pogrešaka. Igračice Senie su iskoristile gotovo svaki naš kiks i uspjevale održati rezultat neizvjesnim do drugog poluvremena. Kad smo stale na loptu i krenule igrati rukomet kakav znamo, rezultat je došao sam po sebi. Sve pohvale cijeloj ekipi na ustrajnosti, te posebno Silviji koja nas je držala u najtežim trenucima.