Sezona otvorena sa 2 boda!

Održano prvo izdanje Zametskih Bubamara
15/06/2021
Pobjeda u Senju
01/10/2021

Danas je službeno otvorena nova drugoligaška natjecateljska sezona te su naše SENIORKE, na domaćem terenu u dvorani Centar Zamet, u 1. kolu 2. HRL ZAPAD ŽENE ugostile odličnu ekipu ŽRK IVANIĆ i upisale svoja prva dva boda.
U prvo poluvrijeme naše Zamećanke su ušle bez pogodaka prvih 10 minuta te je početak utakmice protekao u prednosti ŽRK IVANIĆ, koji je upravo i iskoristio promašene zicere naših igračica te 2 sedmerca. No, kako je utakmica odmicala tako se podizalo naše samopouzdanje te su velikom borbenošću naše seniorke preokrenule rezultat i na poluvrijeme otišle sa 1 golom prednosti. Drugi dio utakmice pokazuje kvalitetu naših igračica, gdje se rezultat utakmice nastavio u našu korist te ekipa Ivanića više nije došla u prednost. Na kraju, konačan rezultat je bio 31:27, što je i više nego odlično obzirom da je prvi susret.
Na ovoj utakmici se posebno istaknula Silvija Masnić koja je postigla 15 zgoditaka i kroz cijelu utakmicu vodila ekipu do pobjede.
Pohvale zaslužuje i ŽRK IVANIĆ na fer i korektnoj igri.
Čestitke našim curama na prvim bodovima te im želimo nove pobjede u nastavku prvenstva.

Martina Nekić: Teška utakmica, prvo poluvrijeme se osjetila mala nervoza i nesigurnost no dokazali smo u ostatku utakmice svoju snagu i odlučnost te na kraju izborile zasluženu pobjedu. Čestitke protivnicama na dobroj utakmici, a mi smo spremne za sljedeću utakmicu na gostovanju u Senju.

Silvija Masnić: Čestitke cijeloj ekipi na pobjedi, borbi i prva dva boda u otvaranju nove sezone. Ispočetka smo malo bile u grču što se tiče napada, promašile dosta zicera i sedmerca. Nakon toga smo se posložile i stigle zaostatak te imale +1 na poluvremenu. U drugom poluvremenu, nakon što smo predahnule i dosle na svoje, podigle smo samopouzdanje i uspjele zabiti te smo podiglnule obranu na viši nivo. Nakon dobrih priprema koje smo prošle, smatram da smo danas zasluženo pobijedile te nam greške iz današnje utakmice trebaju biti škola za ostatak natjecanja.