Održano prvo izdanje Zametskih Bubamara

Osvojena 2 boda za drugo mjesto u 2. HRL Zapad
28/05/2021
Sezona otvorena sa 2 boda!
25/09/2021

Ovog vikenda održan je prvi dvodnevni turnir pod nazivom Zametske Bubamare u organizaciji Riječke škole ženskog rukometa – ŽRK ZAMET za djevojčice U12 i U10. U čak tri riječke dvorane, nakon više od godinu dana na parkete je izašla rukometna mladost željna igre i sportskog druženja.

Prvog dana turnira u kategoriji U10 sudjelovalo je 8 ekipa koje su bile podijeljene u 2 grupe. Na kraju turnira 1. mjesto osvojila je ekipa  Lokomotive 1, 2. mjesto osvojio je Rudar iz Labina te je 3. mjesto zauzela ekipa Lokomotive 2.

Za najbolje pojedinke turnira izabrane su : Taša Đuranović – ŽRK VINODOL (najbolja strijelkinja), Anđela Faraguna – ŽRK RUDAR (najbolja golmanica), Tonka Kvesić – RK LOKOMOTIVA 2 (najbolja igračica).

Drugi dan odigran je turnir za djevojčice U12 na kojem je sudjelovalo 15 ekipa podijeljenih u 3 grupe, a zahvaljujući gostovanju talijanske ekipe Pallamano Oderzo, Zametske Bubamare dobile su epitet međunarodnog turnira.
U kategoriji U12 1. mjesto osvojila je ekipa Vinodola, 2. mjesto zauzela je ekipa Karlovca te je 3. mjesto pripalo Ivaniću.

Za najbolje pojedinke turnira izabrane su: Katarina Mataija – ŽRK VINODOL (najbolja strijelkinja), Rebecca Lorenzon – PALLAMANO ODERZO (najbolja golmanica), Marija Lovrić – ŽRK IVANIĆ (najbolja igračica).

Sve pobjedničke ekipe nagrađene su peharima i medaljama, a najbolje pojedinke nagrađene su peharima, diplomama te lijepim paketima koje su složili sponozori turnira Hummel i Decathlon. Nagrade je podijelio Mirza Džomba, bivši hrvatski rukometni reprezentativac te jedno od najboljih desnih krila svijeta.

Ovim putem čestitamo pobjednicima, najboljim pojedinkama te njihovim trenerima i trenericama na osvojenim nagradama.

Također, želimo se zahvaliti svim našim volonterima, sucima i doktorima na uloženom trudu i vremenu te posebne zahvale našim sponzorima turnira koji su svojim nesebičnim doprinsom pomogli u realizaciji prvih Zametskih Bubamara. Hvala svima od srca što ste bili dio ove priče. Vašom zaslugom 300-tinjak rukometašica imalo je priliku družiti se, natjecati i uživati u rukometu.

Već od danas krećemo sa pripremama za sljedeći turnir te se nadamo da se dogodine vidimo u još većem broju!

 1,008 total views,  2 views today