Četvrtfinale KUPa

Osvojena nova dva boda u Senju
27/03/2021
ZAMET U16
18/04/2021

Večeras su naše SENIORKE u Centru Zamet odigrale odličnu utakmicu četvrtfinala Hrvatskog kupa za žene protiv RK PODRAVKA VEGETA.
Zamećanke su u utakmicu ušle ozbiljno, motivirano i borbeno te su prvih 20 min utakmice održavale vodstvo od 3 razlike što je dobar pokazatelj kvalitete naših cura, no Podravka je ekipa koja koristi svaku tehničku grešku te su golovima iz kontri rezultat ipak okrenule u svom smjeru do konačne pobjede rezultatom 29:37.

Svlačionica ZRK Zamet: U utakmicu smo ušle sa poštovanjem prema protivniku koji igra Ligu prvaka, ali se nismo prestrašile jer smo znale da nismo imale što za izgubiti. Igrale smo opušteno i bez pritiska te dale sve od sebe. Rezultat govori sve – izgubile smo 29:37.

Željko Vujmilović : Večeras su cure za svoj dobar rad na treninzima dobile priliku igrati i uživati u rukometu protiv naše najbolje ženske rukometne ekipe, ŽRK PODRAVKE iz Koprovnice. Cure su pružile zaista odličnu igru što su u jednom dijelu okrunile sa vodstvom od 3 gola razlike. Za ovu večerašnju igru i borbenost zaslužuju sve pohvale i velika je šteta što se moralo igrati pred praznim tribinama. Ekipa je pokazala veliki potencijal i nadamo se daljnjem napretku i ostvarenju zacrtanih ciljeva.