Osvojena nova dva boda na domaćem terenu!

Pobjeda protiv Murvice u 2.kolu KUP-a
17/02/2021
ZAMET U16
21/02/2021

Danas je odigrana utakmica 14.kola 2.HRL Zapad Žene u kojoj su naše seniorke odličnom igrom svladale RK LOKOMOTIVA ZAGREB 2 rezultatom 28:23 te upisale dva važna boda.
Predvođene kapetanicom Katjom Mikolić te Majom Visković na pivotu, Zamećanke su pokazale vrlo pametnu igru u napadu i veliku borbenost u obrani čemu su pridonijele obrane golmanice Patricie Hren.
Naše su cure u utakmicu ušle maksimalno ozbiljno i dale sve od sebe na terenu te su cijelu utakmicu bile u prednosti. U konačnici i rezultat je pokazao kvalitetu koju posjedujemo i duh kolektiva koji ovih dana vlada u ekipi.

Stefanie Troskot / Patricia Hren: “Naporna utakmica u srijedu nije nas omela da nastavimo pobjednički niz. Utakmica s Lokomotivom 2 bila je očekivano teška i napeta do zadnje minute. Pružile smo dobar otpor u obrani i popravili greške koje su nas koštale bodova u prvom susretu. Dobra obrana, kako golmana tako i ostalih igračica dala nam je vjetar u leđa da potegnemo napad i golovi su nam jednostavno ulazili. Vlada jako dobra atmosfera i u svlačionici i na terenu što se vidi svakim proslavljenim golom. Drago nam je tako jer nam je sad to najviše potrebno u nizu utakmica koji nam se zaredao. Nemamo prilike za odmor jer nas već u srijedu čeka utakmica u Kupu protiv Đurđevca.”