Jedan bod iz Zagreba, velik kao kuća!

Zamet 2: iz Ogulina sa 2 boda
18/10/2020
Zamet 2: Povratak iz Buzeta s nova 2 boda
20/11/2020

Vraćamo se iz Zagreba sa jednim bodom velikim kao kuća!! Prema riječima trenera cure su odigrale pravu borbenu i čvrstu utakmicu i ostavile srce na terenu sto se vidjelo i u tijeku utakmice. Iako fizički oslabljene nakon trotjedne pauze, kroz cijelu utakmicu su bile u vodstvu i dominirale nad domaćom Tresnjevkom ali ipak se zavrsilo rezultatom 23:23.

Trener Dragutin Žiljak: Vraćamo se sa velikim bodom i žalom za drugim, pošto smo zadnjih 20 sekundi imali napad za pobjedu. Cure su se borile kao lavice s obzirom u kakvom su stanju bile poslije izlazka iz samoizolacije. Pohvale zaslužuje cijela ekipa i ne želim izdvajati pojedince jer ovo je kolektivni uspjeh.

Stefanie Troskot / Maja Visković: Nismo danas očekivale ovakav ishod utakmice. Treninzi nam nisu bili na razini zbog manjka snage i kondicije i povratak je bio težak. Uz pomoć naših trenera trudili smo se vratiti u formu u vrlo kratkom vremenu. Unatoč tome, danas smo ostavile srce na terenu. Borile smo se od prve do zadnje minute. Iako smo možda u nekim trenutcima fizički posustajale, igrale smo hladne glave, bez previše panike i tako održavale rezultat. Kao i uvijek, potkradale su nam se greškice u napadu i obrani, ali trudile smo se danas maksimalno i to smo ispravile. Želja za pobjedom bila je ogromna zato nam je jako žao što nam je promakao još jedan bod.