Uvjerljiva pobjeda na domaćem terenu

Zamet 2: Iz Umaga s 1 bodom
15/10/2020
Zamet 2: iz Ogulina sa 2 boda
18/10/2020

U četvrtom kolu 2.HRL zapad ugostili smo ekipu Zaprešića u kojoj su sve naše cure dobile priliku zaigrati.

Patricia Hren: U utakmicu smo ušli ozbiljno. Počeli smo sa 6:0 obranom te brzom loptom u napadu. Išlo nam je u prilog povratak Katje Mikolić te brži protok lopte u napadu. Cure cu bile u punoj snazi te su istrčale puno kontri što se vidjelo što je i pokazo rezultat na poluvremenu 21:8 za nas. Sa razlikom u rezultatu, priliku su dobile sve igračice te su to izvrsno iskoristile. Ova pobjeda je dobar vjetar u leđa za sljedeće gostovanje u Ivaniću. Naravno, tamo isto očekujemo dobru igru s obzirom da smatram da super treniramo.

Ella Toskić: u utakmicu smo ušle dobro i do kraja prvog poluvremena napravile dobru razliku od 21:8. Bilo je puno lakše našoj vanjskoj liniji budući da su nam se vratile sestre Mikolić.
U drugom poluvremenu nastavile smo u istom tonu. Iskoristili smo širinu klupe i sve igračice su imale priliku pokazati se i pripomoći u ostvarenju što boljeg rezultata. Mislim da je solidno odrađena i obrana i napad o čemu najviše govori i sam završni rezultat 40:18. Zadovoljne smo i nadamo se da će nas i dalje pratiti bodovi kroz sezonu.